Nyrkkeilyn raskassarjan kirkkain supertähti Anthony Joshua ei usko kohtaavansa nyrkkeilyuraansa uudelleen käynnistelevää Tyson Furya kehässä lähiaikoina. Vaikka useita raskassarjan mestaruuksia aiemmin voittanut Fury on uhonnut haastavansa brittitähden aivan pian, kuittasi Joshua miehen uhoamisen pelkkänä haaveiluna.

– Se on lähinnä pelkkä fantasiaa tällä hetkellä. Hän ei ole kunnossa, eikä hän ole otellut aikoihin. Pallo on nyt heidän kentällään. Olen itse pysynyt aktiivisena ja vakaana ja puolustanut mestaruuksiani monesti. Olen myös voittanut enemmän mestaruuksia. Jos Fury olisi kunnossa, puhuisimme nyt varmasti hänen kohtaamisestaan maaliskuussa. Se ei ole kuitenkaan minusta kiinni, Joshua muistutti Daily Mailin haastattelussa.

IBO-, IBF- ja WBA-liittojen raskassarjan mestaruusvöitä hallitseva Joshua kohtaa maaliskuun lopussa WBO-liiton mestarin Joseph Parkerin Cardiffissa, Walesissa. Sitä ennen mies esiintyy promoottorinsa Eddie Hearnin aisaparina 3. helmikuuta järjestettävässä suuressa Lontoon otteluillassa.

Joshua hehkutti mahdollisuuttaan kokeilla promoottorin tehtäviä. 28-vuotias nyrkkisankari kertoi kuitenkin keskittyvänsä vielä toistaiseksi urheilijan uraansa, eikä mieti vielä tulevaisuuttaan liian pitkälle.

– Kun Eddie mainitsi mahdollisuuden tulla mukaan tähän iltaan ja käyttää nimeäni tuodakseen näkyvyyttä näille nuorille tulevaisuuden nimille, ajattelin tämän olevan täydellinen hetki sille. Olen ollut ammattilaisena nyt neljä vuotta, joten on liian aikaista miettiä asiaa vielä. Otan kuitenkin vastaan kaikki tällaiset mahdollisuudet avoimin sylin, Joshua kehui Boxing Scenelle.