Anita Korva on voittanut hienosti pronssia nuorten MM-kilpailuissa Sveitsin Gomsissa.

Korva nappasi Suomelle kisojen ensimmäisen mitalin perinteisen hiihtotavan viiden kilometrin kilpailussa. Voiton kisassa nappasi Venäjän Polina Nekrasova ajalla 13.58,7 ja toiseksi sivakoi Yhdysvaltain Hailey Swirbul 14,4 sekuntia venäläisestä jääneenä. Suomalainen jäi kilpailun voittajasta 25,4 sekuntia.

Pronssi tuli melko täpärästi, sillä neljänneksi sijoittunut Tshekin Barbora Havlickova jäi Korvasta vain 1,4 sekuntia.

– Tosi hyvän tuntuista oli koko päivän hiihto. Lopussa tietenkin alkoi hapottamaan, mutta olin että nyt ei anneta yhtään periksi, Korva sanoi Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallisella Twitter-tilillä.