Tenniksen supertähti kärsii vaikeasta vammasta – julkaisi tunteellisen viestin: ”Antaisin mitä tahansa ollakseni takaisin kilpakentillä”

© Kuva: Getty Images

Tenniksen entinen maailmanlistan ykkönen Andy Murray on ollut sivussa kilpakentiltä viime kesästä lähtien. Skotin paluuaikeet ovat ottaneet jälleen kerran takapakkia.

Murray joutui luovuttamaan viimekesäisen Wimbledonin tennisturnauksen kotiyleisön suureksi pettymykseksi. Mies on yrittänyt parantaa tuosta hetkestä lähtien lonkkaansa, mutta toipumisprosessi on vielä pahasti kesken. Murray joutui tunnustamaan tosiasiat ja vetäytymään tämänviikkoisesta Brisbanen tennisturnaksesta, jonka piti olla hänen paluunsa kilpakentille.

Murray julkaisi Instagram-tilillään pitkän ja tunteellisen osuuden sisältävän osuuden, jossa hän kertoo peittelemättä ongelmistaan ja vaihtoehdoistaan.

Kuvaan Murray on valinnut otoksen nuoresta itsestään, sillä se kuvastaa hänen suurta haluaan pelata tennistä.

– Käyn tällä hetkellä lävitse vaikeaa ajanjaksoa lonkkavammani takia. Olen konsultoinut lukuisia asiantuntijoita ja olen tehnyt kaikkeni, jotta paluu US Openiin olisi mahdollista. Minulla on pari vaihtoehtoa, voin joko jatkaa kuntouttamista tai yrittää leikkausta, mutta sen toipumisennuste ei ole kannaltani miellyttävä, ja siksi se on toissijainen vaihtoehto.

– Joka kerta kun herään unesta, toivon toipumisen nytkähtäneen eteenpäin, joten on todella musertavaa huomata, että lonkka ei kestä pelaamisen rasitusta. – Ikävöin pelaamista niin paljon ja antaisin mitä tahansa ollakseni takaisin kilpakentillä, Murray kirjoittaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.