UFC:n raskassarjan ottelija Derrick Lewis ei ole kovin tyytyväinen siitä suosiosta, jossa painoluokan uusi huippulupaus Francis Ngannou paistattelee. ”Mustan hirviön” lempinimen hurjasta lyöntivoimastaan ansainnut jenkkitähti solvasi ranskalais-kamerunilaista kovin ottein tuoreessa haastattelussa.

– Tappelen häntä vastaan heti kun näen hänet. Tämä kaveri on kyllä melkoinen mies. Aina kun häneltä kysytään jotain minusta, hän yrittää väheksyä minua ja sanoo, että en ole hänen tasollaan. Tämä mulkero on ainakin 40-vuotias roinaaja. Hän käyttää varmasti dopingia. He sanovat, että hän oli koditon, joten hänellä ei ole syntymätodistusta. Hän on 40. Ette voi väittää, että hän on nuorempi kuin minä, Lewis latasi Slip n’ Dip -podcastin haastattelussa.

Lewis kertoi, että hän ei katsonut Ngannoun taannoista ottelua Stipe Miocicia vastaan, koska hän ei halua antaa Ngannoulle yhtään rahaa. Miehen mukaan hän vilkaisi ottelun huippuhetket läpi videopuhelun välityksellä ystävänsä tietokoneelta.

Eniten 32-vuotiasta kamppailukonkaria ärsyttää se, ettei Ngannou suostu Lewisin mukaan ottelemaan häntä vastaan koskaan.

– Hän vain puhuu paskaa, mutta ei koskaan sano, että haluaisi otella minua vastaan. Hän väheksyy minua aina, mutta ei suostu otteluun kanssani. Ei minua juuri kiinnosta, mutta älä yritä puhua paskaa minusta aina, kun on mahdollista, Lewis raivosi.

Louisianasta lähtöisin oleva Lewis on otellut ammattilaisena jo vuodesta 2010 lähtien. Viimeksi hän otteli kesäkuussa, jolloin Mark Hunt päihitti hänet teknisen tyrmäyksen myötä neljännessä erässä.

UFC:n raskassarjan rankingin ykköshaastajan sijoitusta edelleen pitävä Ngannou koki joulukuussa uransa toisen häviön, kun mies sai pahasti selkäänsä painoluokan hallitsevalta maailmanmestarilta Stipe Miocicilta yksipuolisessa MM-mittelössä. Miocic kaivoi ottelusta voiton yksimielisellä tuomaripäätöksellä.