Conor McGregor ja Floyd Mayweather ovat herättäneet viime aikoina henkiinsä sanasotansa sosiaalisessa mediassa. Nyrkkeilylegenda on jatkanut vihjailua vapaaottelu-uralle siirtymisestä, vaikka kielsikin huhut UFC-sopimuksesta jo kertaalleen. McGregor myönsi tuoreessa TMZ:n toimittajan Adam Glynin haastattelussa, että hänen arvostuksensa Mayweatheria kohtaan nousisi reilusti, jos jenkkitähti päättäisi todella liittyä UFC:n riveihin.

– Hän on flirttailut sen kanssa. Jos hän tekisi sen, kunnioittaisin häntä enemmän. Uskon, että hän saisi siitä paljon kunnioitusta. Hän on ollut vuorovaikutuksessa, ja niin minäkin. Katsotaan, mitä tapahtuu, irlantilaistähti kertoi.

McGregor korosti kuitenkin sitä, että Mayweatherillä ei ole varaa jättää kaikkea uhoaan täysin vitsailun tasolle. Jos nyrkkeilystara jättäisi toteuttamatta uhkauksensa vapaaottelukampanjasta, joutuisi hän irkkutähden mielestä ajan myötä täysin naurunalaiseksi.

– Olen totta kai nähnyt kaikki ne jutut, mitä Floyd on jakanut sosiaalisessa mediassa. Jos se on kaikki pelkkää ”haippia” ja hehkututusta, se tulee seuraamaan häntä koko hänen ikänsä. Jos olisin hän, astuisin häkkiin ja tekisin sen. Minä voin sanoa tehneeni niin. Hänen aikansa olisi nyt, McGregor muistutti.