UFC:n kevyen raskassarjan hallitseva maailmanmestari Daniel Cormier aloittaa kamppailu-uransa ohella uuden työn. Pohjois-Kalifornian Santa Claran maakunnassa sijaitseva Gilroyn lukio ilmoitti nimenneensä vapaaottelutähden uudeksi painiohjelman päävalmentajakseen.

Raskassarjan MM-otteluun Stipe Miocicia vastaan valmistautuva Cormier ei aio ottaa uudesta tehtävästään ollenkaan palkkaa, vaan ohjaa palkkionsa suoraan painiohjelman apuvalmentajille. Entisen olympiapainijan apumiehinä toimivat vapaaotteluveteraani ja NCAA:n All-American-painija Shawn Bunch ja vapaaottelulupaus sekä myös All-American-tason painija Kyle Crutchmer.

Cormier hehkutti MMA Fightingille olevansa innoissaan menestyksekkäästä painiohjelmastaan tunnetun Gilroyn luotsaamisesta.

– Tämä mahdollisuus on valtava minulle. Paini on ollut aina kaiken sen perusta, mitä olen tehnyt. Olen innoissani siitä, että pääsen valmentamaan Gilroyn loistavaa ohjelmaa. Olen myös innoissani siitä, että pääsen antamaan takaisin kaupungille, joka on hyväksynyt minut ja vaimoni yhteisöönsä niin avoimesti, UFC-mestari intoili.