Entinen baseball-tähti Lenny Dykstra pidätettiin varhain keskiviikkona Lindenissa, New Jerseyn osavaltiossa.

Hänen epäillään uhanneen aseella Uber-kuljettajaa. Lisäksi Dykstran hallusta löytyi useita eri huumausaineita.

Tapaus lähti etenemään, kun Dykstra pyysi aamuyöstä tilaamaansa kuljettajaa ajamaan eri osoitteeseen mistä oli sovittu. Kuski ei kuitenkaan pyyntöön suostunut, jolloin ex-urheilutähti oli kuljettajan mukaan vetänyt aseen esille ja uhannut tappaa tämän.

Koska tapaus sattui lähellä poliisiasemaa, päätti kuljettaja ratkaista asian ajamalla auton suoraan aseman pihaan ja pakenemalla itse paikalta.

Lyhyen ajan kuluttua Dykstra pisätettiin ja hänen hallustaan löytyi kokaiinia, marihuanaa, sekä ekstaasia. Väitettyä asetta ei pidätyshetkellä kuitenkaan näkynyt.

Ex-baseball-tähti pääsi myöhemmin vapaaksi, mutta joutuu ensi kuussa vastaamaan oikeudessa syytteisiin terroristisesta uhkauksesta, sekä useista huumerikoksista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vuonna 1996 uransa päättänyt Dykstra joutuu tekemisiin lain kanssa.

Hänet on vuosien saatossa tuomittu muun muassa rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista, autovarkauksista, sekä talousrikoksista. Viimeisimmästä hän istui reilut puoli vuotta vankilassa vuonna 2013. Lisäksi häntä on epäilty alaikäisen seksuaalisesta häirinnästä.

Baseball-urallaan Dykstra edusti New York Metsiä ja Philadelphia Philliesiä vuosina 1985-1996. Hänet valittiin kolmesti ammattilaisliiga MLB:n All Stars -joukkueeseen. Liigamestaruuden, World Seriesin hän voitti kertaalleen 1986.

Lähteet: Reuters, nj.com