Aiemmin kansainvälisessä mediassa pyöri hurjia huhuja siitä, että raskassarjan nyrkkeilytähdelle Anthony Joshualle olisi tarjottu jopa 350 miljoonan punnan eli noin 398 miljoonan euron suuruista sopimusta. Nyt UFC-pomo Dana White kiisti tiedot.

Uutisoimme aiemmin, että White olisi tarjonnut Joshualle jättimäistä sopimusta UFC:hen riveihin siirtymisestä. Britti-iskijälle olisi maksettu jopa 50 miljoonaa dollaria jokaisesta ottelusta promootion nimissä.

UFC-pamppu myönsi kuitenkin UFC Fight Night 130 -otteluillan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, ettei mitään tarjousta tehty koskaan. White toisti väitteensä tuoreessa MMA Roasted -podcastin haastattelussa.

– En tehnyt koskaan hänelle tarjousta. En ikinä. Se on täysin valetta. Hänen sopimuksensa oli loppumassa, ja kerroin hänelle, että haluaisin jutella heille, White vakuutti.

Whiten mukaan Joshuan promoottori Eddie Hearn loukkaantui pahasti siitä, että hän oli jutellut Joshuan kanssa sopimuksesta. Miehen mukaan Hearnin nyrpeä suhtautuminen johti siihen, ettei tarjouksen tekemistä edes harkittu.

– Eddie Hearn ei ole ollut tällä alalla niin pitkään. Luulen, että hän oli aivan yliherkkä siitä ajatuksesta, että Anthony Joshua ja minä edes keskustelisimme. Hän loukkaantui asiasta. Emmehän me edes puhuneet sellaisesta. Se [350 miljoonan punnan] tarjous ei ole todellakaan totta, White jyrähti.

Lähteet: MMA Roasted, Express