Manny Pacquaio, miksi?

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ammattinyrkkeilyn yksi kaikkien aikojen nimistä, filippiiniläinen Manny Pacquaio, ei malta lopettaa. Pian 40-vuotta täyttävä tähti alkaa täyttää entisen tähden tunnusmerkit. Aikoinaan voitosta voittoon ja näyttävästä tyylistään tunnettu – ja sitä kautta rakastettu – Pacquaio saattaa taas ottaa turpiin. Myös paikallisessa senaatissa istuva nyrkkeilijä on hävinnyt kaksi neljästä viimeisestä ottelustaan, kun koko pitkällä uralla tappioita on yhteensä seitsemän.

Sunnuntaina Pacquaio kohtaa argentiinalaisen tyrmäyksistään tunnetun Lucas Matthyssen. Matthysse voitti välisarjan mestaruuden tammikuussa. Tämä mestaruus on nyt panoksena kaksikon välisessä kamppailussa.

Silti otsikossa käytetty kysymys on validi: miksi Manny? Jos taas tulee noutaja, alkaa loistava ura saada hiljakseen säröjä. Luulisi rahaakin kertyneen tarpeeksi muutaman kautta aikojen seuratuimman ottelun palkkioiden kautta. Esimerkiksi vuonna 2015 Floyd Mayweather -ottelu täytti herran taskuja tiettävästi kymmenillä miljoonilla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!