Salibandyliigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa EräViikingit nousi tasapisteisiin viidentenä olevan Oilersin kanssa kaatamalla Espoossa Westend Indiansin 7-5.

Westend Indians vei illan ottelussa avauserän 3-1, ja toisessa ”Heimon” itseluottamus kasvoi lisää. Indians selvitti ilman yhtäkään takaiskua Valtteri Kainulaisen viiden minuutin jäähyn, minkä jälkeen Kainulainen itse ja Aaro Astala laukoivat lukemiksi jo 5-2. Siihen isäntien ilonhetket kuitenkin päättyivät.

EräViikinkien Markus Salmi kavensi toisen erän lopulla, ja kolmannen alussa Eero Nuutinen ja Ossi Jalonen nostivat helsinkiläiset jo rinnalle. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa otti Indiansin Janne Jaanus kahden minuutin jäähyn, ja ylivoimalla Jani Kukkola iski EräViikinkien voittomaalin. Otto Blomqvist sinetöi vielä loppunumerot tyhjiin.

Westend Indians jatkaa kahdeksantena, ja puskuria pudotuspeliviivaan on kolme pistettä.

Lähde: Salibandyliiton tiedote