Mikko Korhosella oli surkea päätöspäivä golfin Euroopan-kiertueen Dubain finaaliturnauksessa.

Hän romahti jakamaan sijaa 57, kun maaliin asti pelasi 59 pelaajaa.

Kesken olevan kilpailun johdossa on maailmanlistalla vasta sijalla 276 oleva Englannin Danny Willett.

Korhonen ei saanut peliään kasaan sunnuntaina ja sijoitus tippui tuntuvasti 81 (+9) lyönnin kierrostuloksen myötä.

– Se oli semmoinen päivä, eipä siihen ole mitään lisättävää, Korhonen kommentoi lyhyesti tiedotteessaan.

Vaikka finaalikilpailun suoritus oli Korhoselle pettymys, on kausi ollut hänelle ennätyksellisen hyvä. Itävallan kilpailun voiton lisäksi Suomen ykköspelaajaksi noussut helsinkiläinen sai tillilleen yhden kakkossijan ja kaksi kolmatta sijaa.

Golfin maailmanlistalla Korhonen on noussut jo sadannen sijan tuntumaan. Ennen kuluvaa viikkoa sijoitus oli 103:s.