IL: Kaisa Mäkäräinen kommentoi uutta huoltopomoa: ”Jos ketään ei olisi kiinnostanut tulla voitelemaan meidän suksia, en olisi tässä”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Ilveksen voitolla!

Saksalainen Danielo Müller on jatkossa mies, joka vastaa ampumaahiihtojoukkueen suksien voitelusta. Kaisa Mäkäräisen puoliso Jarkko Siltakorpi astuu kyseisistä hommista taka-alalle, kun hän aikoo harjoittaa opettajan töitä jälleen jatkossa.

Siltakorpi on ollut alkukauden voitelumestarina ja hän aikoo olla mukana Östersundin MM-kisoissa ensi vuoden puolella. Müller on nyt ajettu sisään suomalaiseen toimintaan ja hän on valmis ottamaan johdon. Saksalainen on aiemmin hoitanut suksia muun muassa Gabriela Koukalovalle ja Darja Domratshevalle. Pekka Kemppi oli aiemmin Suomen huoltopomo, kunnes oli vahdin vaihdon aika. Jälleen kerran.

– Sitä pohdin vuosittain, pystynkö taistelemaan maailman kärjessä. Olen siellä ollut vuodesta 2010 asti. Mutta ei tää ole yksin yksilöstä kiinni. Huolto, valmennus ja kaikki muu pitää olla riittävän kovalla tasolla. Valitettavasti liitossa vähintään kerran kahdessa vuodessa kaikki menee uusiksi, Mäkäräinen sanoo Iltalehdelle.

– Jos ketään ei olisi kiinnostanut tulla voitelemaan meidän suksia, en olisi tässä. Ei liiton johto multa varsinaisesti kysynyt, ketä palkataan, mutta keskusteltuja käytiin. En ole kuitenkaan se, joka palkan maksaa, Mäkäräinen kommentoi tuoretta värväystä.

Lähde: Iltalehti

 

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Ilveksen voitolla!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Barcelonan voitolla!