Hämeenlinnan ensimmäinen kotiottelu naisten Mestarien liigan lohkovaiheessa alkoi karmeasti, mutta ote parani huomattavasti pelin edetessä. Turkkilaisen tähtijoukkueen Eczacibasi VitrA Istanbulin rutiini kuitenkin riitti 3-0 (25-11, 25-20, 25-16) -voittoon.

Eczacibasi aloitti todella tylysti ottaen ensimmäisessä erässä 14-0-johdon ennen kuin Hämeenlinna sai avauspisteensä. Erän lopulla Hämeenlinna sai kuitenkin otetta peliin ja toisessa erässä pisti jo vieraita hiukan ahtaalle. Myös kolmas erä oli kotijoukkueelta kohtuullisen hyvää peliä.

Hämeenlinnalaisista erityisesti vasta 18-vuotias Suvi Kokkonen onnistui mainiosti tehden 14 pistettä.

– Olihan se vastustajan torjunta korkealla ja puolustus kova. Ei sinne helpot lyönnit uppoa. Tulihan tästä pelistä paljon kokemusta ja aina on hyvää nähdä miten tällaiset huiput pelaavat. Sairaan hienoa oli pelata, Kokkonen sanoi Lentopalloliitolle.