Herkullinen huhu nyrkkeilymaailmassa osoittautui vesiperäksi – supertähti ei palaa kehään

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Nyrkkeilyn raskas sarja elää tällä hetkellä mielenkiintoista vaihetta, kun kaikki lajia seuraavat spekuloivat, kuka kohtaa ja kenet. Spekulointien keskiössä ovat olleet Anthony Joshua, Deontay Wilder ja Tyson Fury. Joshualla ja Wilderilla on mestaruusvyöt puolustettavinaan, mutta molemmille karpaaseille ei tahdo löytyä taisteluparia.

Villeimmissä huhuissa on povailtu, että entinen mestari Vladimir Klitshko palaisi takaisin kehään hämmentämään pakkaa. Ukrainalainen ampui itse juoruilta kuitenkin siivet Twitterissä.

– Olen aina valmis haasteisiin elämässä ja minusta tuntuu aidosti, että minulla ”on homma edelleen hanskassa”. Olen saanut hiljattain paljon yhteydenottoja siitä, että palaisin kehään huhtikuussa ja arvostan sitä. Minun on kuitenkin kutsuttava tällaisia spekulaatioita aikaiseksi aprillipilaksi, Klitshko kirjoitti tilillään.

Klithsko otteli viimeksi Anthony Joshuaa vastaan huhtikuussa 2017.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!