Nyrkkeilyn raskas sarja elää tällä hetkellä mielenkiintoista vaihetta, kun kaikki lajia seuraavat spekuloivat, kuka kohtaa ja kenet. Spekulointien keskiössä ovat olleet Anthony Joshua, Deontay Wilder ja Tyson Fury. Joshualla ja Wilderilla on mestaruusvyöt puolustettavinaan, mutta molemmille karpaaseille ei tahdo löytyä taisteluparia.

Villeimmissä huhuissa on povailtu, että entinen mestari Vladimir Klitshko palaisi takaisin kehään hämmentämään pakkaa. Ukrainalainen ampui itse juoruilta kuitenkin siivet Twitterissä.

– Olen aina valmis haasteisiin elämässä ja minusta tuntuu aidosti, että minulla ”on homma edelleen hanskassa”. Olen saanut hiljattain paljon yhteydenottoja siitä, että palaisin kehään huhtikuussa ja arvostan sitä. Minun on kuitenkin kutsuttava tällaisia spekulaatioita aikaiseksi aprillipilaksi, Klitshko kirjoitti tilillään.

Klithsko otteli viimeksi Anthony Joshuaa vastaan huhtikuussa 2017.

Klitschko

@Klitschko
I’m all about challenges in life and I do really feel that I “still got it”💪. Recently many of you contacted me willing to see me making a comeback to the ring this April and I’m thankful to y’all for that. However, I need to call such speculation an early April fool’s day joke