Ladulla lentänyt Eero Hirvonen: ”Kauden parasta suorittamista, mutta eihän se hirveästi kuitenkaan tyydytä”

© Kuva: Getty Images

Val di Fiemmen viikonlopun avauskilpailu päättyi saksalaisjuhliin, kun ladulle viidentenä lähtenyt Johannes Rydzek hiihti voittoon ennen norjalaista Joergen Graabakia. Ladulle selvästä johtoasemasta lähtenyt Mario Seidl taisteli itsensä lopulta kolmanneksi.

Suomalaiset paransivat hiihtoladulla mukavasti, alakanttiin menneen mäkiosuuden jälkeen. Kaikki suomalaiset paransivat sijoitustaan hiihto-osuudella yli kymmenen pykälää ja korkeimmalle suomalaisista tänään ylsi Eero Hirvonen, ollen lopulta lopputuloksissa yhdestoista. Hirvonen teki kovaa nousua yhdessä Italian hiihtotykki Alessandro Pittinin kanssa ja päihitti tämän lopulta niukasti loppukirikamppailussa.

– Tietenkin kauden parasta suorittamista, mutta eihän se hirveästi kuitenkaan tyydytä. Ei nyt kauheen pettynytkään sais olla. Hyppytaso on tällä hetkellä tuollainen, ei ollut mitenkään epäonnistunut hyppy, vaan se on sitä tämän hetken perus tekemistä, Hirvonen kertoo päivän kilpailustaan.

Muutkin suomalaiset nostivat itsensä hiihto-osuudella maailmancupin pisteille. Ilkka Herola 18., Arttu Mäkiaho 22., sekä Leevi Mutru 24.

– Hiihto-osuus oli kauden parasta. Ehkä jopa hiihtoajallisesti uran parasta hiihtoa, siihen pitää olla tyytyväinen. Sellaiset 8-8,5 kilometriä jakso hyvin, mutta viimeiselle puolelletoista kilometrille vähän hyyty, mutta pakko olla tyytyväinen tohon hiihtosuoritukseen, analysoi Mäkiaho omaa hiihto-osuuttaan.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.