Katastrofi! Suomi hävisi naisten viestissä kultaan hiihtäneelle Ruotsille lähes 4 minuuttia!

© Kuva: Getty Images

Ruotsi juhlii naisten viestikultaa Seefeldin MM-kisoissa. Ankkuriosuudella hihtänyt Stina Nilsson päihitti loppusuoralla Norjan Therese Johaugin, joka joutui lähtemään viimeiselle osuudelle 19 sekunnin takamatkalta ruotsalaiseen nähden.

Ruotsi oli lopulta 3,1 sekuntia ennen Norjaa maalissa. Pronssille ylsi Venäjä, joka jäi kärjestä reilut kaksi minuuttia. Kisan neljäs oli Saksa ja viides Yhdysvallat.

Eveliina Piippo toi Suomen maaliin kuudentena. Eroa kärkeen oli hurjat kolme minuuttia ja 47 sekuntia. Suomen joukkueessa hiihti Piipon lisäksi Laura Mononen, Krista Pärmäkoski ja Riitta-Liisa Roponen.

Ruotsin kultajoukkueessa hiihtivät Ebba Andersson, Frida Karlsson, Charlotte Kalla ja Nilsson.