Conor McGregorin löylyttäneen Khabib Nurmagomedovin seuraava vastustaja selvillä – Kohtaa tämän miehen syyskuussa

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Conor MCgregorin löylyttäneen Khabib Nurmagomedovin seuraava vastustaja selvisi viikonloppuna, kun höyhensarjan mestari Max Holloway ja kevytsarjan kärkinimi Dustin Poirier kamppailivat painoluokan ykköshaastajuudesta ja väliaikaisesta mestaruudesta.

Viiden tiukan erän jälkeen voittajaksi selvisi tuomariäänin Poirier. Hän haastaa seuraavassa ottelussaan Nurmagomedovin kevyen sarjan kuninkuudesta. Nurmagomedov kertoi mielipiteensä ottelusta Twitterin välityksellä ja totesi, että hänen mielestä se pisteytettiin väärin.

– En ole tuomareden kanssa samaa mieltä. Minä sain tulokseksi tasapelin, mutta kunnioitanmolempia ottelijoita. Poirierin saavutusta ei voi kiistää. Onnittelut Dustinille, nähdään syyskuussa, kirjoitti Nurmagomedov.

Katso Viasatin kooste ottelusta tästä.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia