Mitä ihmettä hän ajatteli? UFC-megatähti Conor McGregor pidätettiin ryöstöstä – Syyttäjät ovat julkaisseet videon tapahtumista!

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor pidätettiin noin kuukausi sitten Miami Beachilla, kun hän suivaantui miehelle, joka otti hänestä valokuvaa puhelimellaan.

Hän nappasi puhelimen 22-vuotiaan miehen kädestä ja talloi sitä useita kertoja. Sen jälkeen McGregor otti puhelimen haltuunsa ja poistui paikalta. Puhelimen arvo oli 1000 dollaria eli 890 euroa.

UFC-tähti haettiin kotoaan myöhemmin tutkittavaksi, mutta vapautettiin 12 500 dollarin takuita vastaan. Häntä syytetään ryöstöstä ja ilkivallasta.

Syyttäjä on nyt julkaissut videon tapahtumista:

Viime vuonna McGregor pidätettiin, kun hän oli heittänyt metallisen aidan päin bussin ikkunaa. Bussi kuljetti vapaaottelijoita. Tuolloin hänelle määrättiin yhdyskuntapalvelua ja vihanhallintakurssi.

Hänen edellinen UFC-ottelu oli Habib Nurmagomedovia vastaan. Kamppailun jälkeen McGregor oli osallisen joukkotappelussa ja sai toiminnastaan 50 000 dollarin sakot ja kuuden kuukauden ottelukiellon.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!