Hienoa! Turussa käytävä yleisurheilutapahtuma kerännyt jo satoja miljoonia katsojia – ”Kilpailu on kiistatta yksi Suomen parhaista urheilukisoista”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Yle televisioi Paavo Nurmi Gamesin kesäkuussa suorana lähetyksenä jo seitsemättä kertaa. Suomessa kilpailu on koonnut tv:n ääreen parhaimmillaan yli miljoona tv-katsojaa. Maailmanlaajuisesti kilpailu on televisioitu 125 maahan ja se on kerännyt satoja miljoonia katsojia.

Paavo Nurmi Games televisioidaan tänä vuonna 11. kesäkuuta. Kilpailusta on levinnyt kolmen tunnin suora lähetys ympäri maailman, jota on selostettu jopa 30 eri kielellä.  Kesästä 2014 alkaen alkaen on tv-lähetys näkynyt Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Karibialla, Pohjois-Amerikassa ja Oseanissa.

– Kilpailu on kiistatta yksi Suomen parhaista urheilukisoista. Siksi haluamme panostaa sen tuottamiseen kunnolla. Yritämme joka vuosi kehittää tv-tuotantoa entistä paremmaksi, sanoo Yle Urheilun päällikkö Robert Portman.

Paavo Nurmi Gamesin televisiointi tuo näkyvyyttä Suomelle, Turulle ja itse kilpailulle. Kilpailusta on kasvanut myös Suomen kansainvälisin ja laajimmin maailmalla näkyvä vuosittainen TV- tapahtuma.

Lähde: Urheiluliitto


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!