Seiska: Kaisa Mäkäräiselle tulossa iso elämänmuutos

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

36-vuotias ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen valmistautuu tällä hetkellä todennäköisesti viimeiseen kauteensa ammattiurheilijana.

Kovaan harjoitteluun tottunut suomalainen paljasti Seiskalle, että ei tiedä vielä itsekkään miten pitkään ura jatkuu. Olympialaisiin saakka hän ei kuitenkaan enää jatka. Hän ei ole kuitenkaan vielä miettinyt uransa jälkeistä suurta elämänmuutosta.

– On hyvin todennäköistä, että alkava kausi on viimeiseni.

– En jaksa ottaa uran jälkeisistä asioista stressiä. En ole käynyt kouluja loppuun, mutta tuskin palaan ainakaan pitkäksi aikaa koulunpenkille. Ehkä jonkin vuoden koulun voisin käydä. Uskon, että pysyn aina vahvasti urheilun parissa, hän kertoi Seiskalle.

Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!