Mikko Korhonen voitti Kiinan Shenzhenissä uransa toisen kilpailun golfin Euroopan kiertueella, kun hän oli ykkönen Volvo China Open -kilpailussa. Voitosta maksettu 444 000 euron palkinto oli suurin suomalaisen golfarin koskaan yksittäisestä kilpailusta ansaitsema palkintoshekki.

Pari tuntia kisan jälkeen Korhosella ei vielä ollut lainkaan käsitystä palkinnon suuruudesta tai voiton arvosta.

– Aikamoinen pyöritys oli kisan jälkeen. Paljon ihmisiä ja kovaa pyöritystä. Huh! Tässä on vain menty edestakaisin ja pelattu koko ajan. Olen keskittynyt vain tähän kisaan. En edes tiennyt, paljonko tästä saa palkintorahaa ja saako yhden vai kahden vuoden pelioikeuden, hän sanoi tiedotteessa.

Voiton myötä Korhonen nousi Euroopan kiertueen Race to Dubai -pistelistalla sijalle 17. Maailmanlistalla hän tulee kipuamaan noin 80:nnen sijan tietämille. Samalla varmistui pelioikeus ET:lle kahdeksi seuraavaksi vuodeksi.

Korhonen palaa Suomeen maanantaina ja pelaa seuraavan kerran PGA Championship -kilpailussa kahden viikon kuluttua.