Nooralotta Neziri on valmiina Motonet GP:n 100 metrin aitajuoksuun – Tietää mitä menestymiseen tarvitaan: ”Olen hakenut hyvää fiilistä kroppaan”

© Kuva: Juha Tamminen
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Nooralotta Neziri on hakenut viime päivät hyvää, rentoa tunnetta keskiviikon Jyväskylän Motonet GP:n 100 metrin aitajuoksuun. Neziri kohtaa kotikentällään tasokkaan kilpailijakaartin Annimari Kortteen ja Reetta Hurskeen johdolla.

– Keskiviikolle on luvattu hyvä keli ja mukana on sopivantasoiset ulkomaiset vastukset. Uskon, että siitä tulee kova kisa, Neziri totesi tiistaina mediatilaisuudessa Jyväskylässä.

Ulkomaista vastusta lajin kotimaisille kärkinimille tarjoavat tällä kaudella 12,85 ja 13,13 juosseet Barberin amerikkalaiset kaksoissiskokset Jade ja Kaila sekä ajat 12,89 ja 13,12 tällä kaudella aitoneet Puolan Klaudia Siciarz ja Valko-Venäjän Ruslana Rashkovan.

Neziri juoksi hiljattain Turussa sadasosan päähän Dohan MM-rajasta ajalla 12,99. Heti perään Oslossa juostussa Timanttiliigan kilpailussa meno jäi lyhyen valmistautumisen takia vaisummaksi. Jyväskylän kahden juoksun iltaan hän on valmistautunut hyvin.

– Tärkeintä on nukkua hyvin. Turun kisan jälkeen en nukkunut hyvin kahteen yöhön. Nyt olen nukkunut kotona hyvin, tehnyt parit terävät treenit, käynyt hieronnassa ja hakenut hyvää fiilistä kroppaan, Neziri totesi tiistaina.

Lähde: Urheiluliitto

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!