Sara Kuivisto voitti kesän ensimmäisen 800 metrin kilpailunsa Lappeenrannassa Marskin kisoissa ajalla 2.05,88. Tulos syntyi tuulisessa säässä ja täysin soolojuoksuna. Vuosi sitten Kuivisto kauden avaus sujui vajaan sekunnin hitaammin.

– Ihan tyytyväinen olen. Tuollaista 2.05:n aikaa ajattelin. Näin, että siihen pystyn omalla vedolla. Oli aika kova puuskittainen tuuli, mutta se ei nyt haitannut. Pystyin juoksemaan ihan hyvän nousujohteisen kilpailun, josta jäi hyvä fiilis, Kuivisto sanoi.

Kisojen muissa lajeissa IF Sibbo Vargarna Eljas Aalto voitti 400 metriä kesän kotimaisella kärkiajalla 48,13. .

Äänekosken Urheilijoiden Jami Kinnunen voitti miesten keihään kesän parhaallaan 75,63 ja astui vain kolmella sentillä yli noin 78-metrisen heiton. Limingan Niittomiesten Toni Keränen oli toinen heitettyään 73,29.

Manninen ja Peltola rikkoivat EM-rajat Jyväskylässä

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Ilari Manninen alitti 110 metrin aitojen 22-vuotiaiden EM-tulosrajan Jyväskylässä Seuracupin yhteydessä käydyssä kilpailussa. Matka juostiin Harjun kentällä kahdesti ja Manninen voitti jälkimmäisen juoksun ennätyksellään 14,09. Hän nousee juoksullaan kesän kotimaan tilastossa toiseksi.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Juuso Peltola voitti Harjun kentällä 19-vuotiaiden 110 metrin aitajuoksun ennätyksellään 14,04, joka rikkoi 19-vuotiaiden EM-tulosrajan.

Manninen ja Peltola juoksivat Harjulla myös 200 metrin ennätyksensä 21,81 ja 22,61.

Lähde: Urheiluliiton tiedote