Suomalainen yleisurheilutähti julkaisi rohkean saunakuvan – kausi päättyi ikävään vammaan

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Seiväshypyn hallitseva Suomen mestari Urho Kujanpää ilmoitti viime viikolla Instagramissa, että hänen kautensa päättyi ikävään nilkkavammaan, joka tuli huonon alastulon päätteeksi kilpailussa.

– Näin päättyi mun kausi tällä kertaa. Vasemman jalan nilkka pois paikaltaan alemmasta nilkkanivelestä patjalle tullessa eli jalkapohja osoitti 90 astetta sisäänpäin. Onneksi omasta seurasta löytyi ammattiapua ja nilkka saatiin pikalleen nopeasti. Murtumilta vältyttiin. Katse tulevaisuudessa ja kipsi jalassa, Kujanpää kertoi julkaisussaan.

Nyt muutama päivä myöhemmin hän näyttää kääntäneen mielialansa positiivisempaan suuntaan. Parhaimmillaan 556 ylittänyt Kujanpää julkaisi nimittäin Instagramissa reteän saunakuvan, jossa hän poseeraa hymyillen jalan kipsi teipillä suojattuna. Kriittiset paikat on suojattu luonnollisesti löylykauhalla.

 

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!