Huhhuh, mikä raivokohtaus! Nick Kyrgios menetti hermonsa tuomariin – katso video!

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Nick Kyrgios sai jälleen keran raivokohtauksen kesken tennisottelun. Hän hävisi Karen Hatshanoville ATP-turnauksessa Cincinnatissa erin 6–7 (3–7), 7–6 (7–4), 6–2. Kygiosin hermo meni tällä kertaa tuomari Curtis Murphyn tuomioihin.

Australialainen menetti malttinsa siinä määrin toisessa erässä, että hän poistui kentältä ilman lupaa. Kamerat kuvasivat stadionin uumenissa, kuinka Kyrgios takoi kaksi mailaansa säpäleiksi. Tämän jälkeen hän palasi muina miehinä kentälle.

Ottelun jälkeen tuomai sai vielä kuulla vielä kunniansa.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!