Huhhuh, mikä raivokohtaus! Nick Kyrgios menetti hermonsa tuomariin – katso video!

© Kuva: Getty Images
Ajax ja Valencia kisaavat UCL-jatkopaikasta! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Nick Kyrgios sai jälleen keran raivokohtauksen kesken tennisottelun. Hän hävisi Karen Hatshanoville ATP-turnauksessa Cincinnatissa erin 6–7 (3–7), 7–6 (7–4), 6–2. Kygiosin hermo meni tällä kertaa tuomari Curtis Murphyn tuomioihin.

Australialainen menetti malttinsa siinä määrin toisessa erässä, että hän poistui kentältä ilman lupaa. Kamerat kuvasivat stadionin uumenissa, kuinka Kyrgios takoi kaksi mailaansa säpäleiksi. Tämän jälkeen hän palasi muina miehinä kentälle.

Ottelun jälkeen tuomai sai vielä kuulla vielä kunniansa.

Ajax ja Valencia kisaavat UCL-jatkopaikasta! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!