Lassi Etelätalo haluaa Oliver Helanderin päänahan: ”Heitetään niin pitkälle kuin pitää”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Lassi Etelätalo odottaa itseltään vahvaa kilpailua Motonet GP:ssä Espoon Leppävaarassa sunnuntaina. Etelätalo kohtaa keihäskilpailussa Oliver Helanderin ja Toni Kuuselan, jonka kanssa hän mittelee kolmannesta paikasta Dohan MM-kilpailuihin. Helander palaa Espoossa kilpakentille Kuortaneen juhannuskisojen jälkeisen kylkivaivan aiheuttamalta kilpailutauolta.

– Tarkoitus on pitää yli 80 metrin taso ja voittaa, vaikka Oliver palaa, Toni on mukana ja muutama ulkomaalainenkin. Heitetään niin pitkälle kuin pitää, Etelätalo tuumi GP-kilpailuiden mediatilaisuudessa Espoossa perjantaina.

Pari viikkoa sitten Etelätalo voitti Lappeenrannassa Kalevan kisojen mestaruuden sivallettuaan 84,11. Se avasi viiden vuoden takaisten Zürichin EM-kilpailujen neloselle oven raolleen Dohan MM-kilpailuihin.

– Tutut ja tuntemattomat lähettelivät onnitteluviestejä. Puhelin oli aika tukossa, mutta olen yrittänyt vastata kaikille, Etelätalo muisteli.

Tarjoukseen paikasta Euroopan Superliigassa Etelätalo ei tarttunut. Sen sijaan hän keskittyi Kalevan kisojen jälkeen palautteluun ja kuntoa ylläpitävään treeniin.

– Kyllä kisan jälkeen huomasi, että on heittänyt pari päivää peräkkäin, Etelätalo tunnusti.

”Kun tuki on ajoissa maassa, käsikään ei hätäile”

Taisteluun MM-paikasta Etelätalo suhtautuu tyynesti. Hän sanoo, että ”annan itsekin edelleen näyttöjä” ja kertoo tietävänsä, että Kuuselalta voi odottaa pitkää heittoa. Sitä hän odottaa myös itseltään, nyt kun oma heitto on löytänyt uomilleen.

– Pariin edelliskauteen verrattuna juoksuvauhti on tällä kaudella toiminut paremmin. Olen päässyt tuelle vähän kovemmalla vauhdilla ja nopeammin. Silloin ylävartalo ehtii odottaa, että tukijalka on maassa ja pääsen heittämään tukea vastaan, Etelätalo sanoo.

– Ja kun tukijalka tulee maahan tarpeeksi nopeasti, käsikään ei hätäile.

Ulkomaisten heittäjien kärkinimi Espoossa on Gävlen 22-vuotiaiden EM-kilpailujen kakkonen, tällä kaudella 83,42 heittänyt Romanian Alexandru Novac.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS