Vapaaottelija Makwan Amirkhanin hartaasti odottama ilta on vihdoin edessä tulevana lauantaina. ”Maku” kohtaa Madison Square Gardenissa UFC-rankingin sijalla 12 olevan Shane Burgosin.

– Olen odottanut ja odottanut, enkä enää millään malttaisi odottaa tulevaa viikonloppua. Olen tehnyt niin paljon töitä tämän eteen ja nyt se, että saan mennä vastaanottamaan tämän tilaisuuden terveenä nuorena miehenä, on minulle unelmien täyttymys, Amirkhani hehkuttaa Betsafelle uransa tähän mennessä suurinta ottelua.

– Minun piti otella Kööpenhaminassa jo aiemmin syksyllä, ja siksi valmistautuminen on tapahtunut etuajassa. Olen saanut vain pitää kehostani huolta ja antaa mieleni levätä. Nyt enää alle viikko, ja otan koko show’n New Yorkissa itselleni.

Iranissa syntynyt Amirkhani on täynnä taistelutahtoa, mutta kurditaistelijan mielessä on myös kurdien vaikea tilanne Turkin moukaroimassa Syyriassa.

– Lauantaina kiitos kuuluu Suomelle. Katsoessani elämäni lähtöpistettä niin ilman Suomea en olisi varmaankaan elossa. Matsin jälkeen huomioni siirtyy kurdilaisille, jotka tarvitsevat nyt kaiken huomion maailmalla. Minulla on tehtävä, ja aion suoriutua siitä, koska on ihmisiä, joita pitää inspiroida. Mennään Suomi! Mennään kurdipoika! Ei näitä päiviä joka päivä tule!

Ottelu näkyy suorana Viaplay-palvelussa 3. marraskuuta.

Lähde: Betsafe