Floyd Mayweather näpäytti muita ökyrikkaita urheilijoita

© Kuva: Getty Images
Liigassa HIFK ottaa mittaa KooKoosta! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Tällä vuosikymmenellä hurjat 825 miljoonaa dollaria tienannut nyrkkeilytähti Floyd Mayweather avautui Instagram-päivityksessä raha-asioistaan. Hän korosti omaa hyvyyttään raha-asioissa ja nosti itseään muiden yläpuolelle heihin nähden, jotka olivat mahtuneet mukaan Forbesin Top10 -listaukseen.

Hän korostaa omaa työmääräänsä, eikä anna painoarvoa tuloille, jotka jotkut muut ovat saaneet esimerkiksi yhteistyökumppaneilta.

– Ei millään pahalla, mutta sain nämä luvut kasaan käytännössä viidessä vuodessa muutaman sivussaolojakson vuoksi, ja ilman yhteistyökumppanuuksia. En ole koskaan halunnut niitä, sillä olen aina halunnut olla oma pomoni ilman rajoituksia, TMT-brändinsä luonut Mayweather ylpeili.

– Voitte sanoa mitä tahansa Floyd Mayweatherista, mutta numerot ja kunnianosoitukset eivät valehtele. Tässä on kyse kovasta työstä, sitoutumisesta ja oman arvonsa tuntemisesta, nyrkkeilystara painotti kirjoituksessaan.

Katso alta kyseinen päivitys ja lista eniten tällä vuosikymmenellä tienanneista urheilijoista.

 

Liigassa HIFK ottaa mittaa KooKoosta! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!