Kaisa Mäkäräinen kommentoi upeaa voittoaan – paljasti myös harmillisen asian

© Kuva: Getty Images

Kaisa Mäkäräinen nappasi kauden ensimmäisen voittonsa ampumahiihdon maailmancupissa sunnuntaina. 37-vuotias konkari teki sen tyylillä, sillä hän vei Oberhofin 12,5 kilometrin yhteislähtökisan voiton puolen minuutin erolla ennen Norjan Tiril Eckhoffia.

Mäkäräinen ampui todella haastavissa oloissa vain yhden sakkokierroksen ja sekin tuli makuulta. Kanssakilpailijat ampuivat tuulisella pystypaikalla lukuisia huteja. Suomalainen malttoi ampua taulut alas rauhassa.

– Aikamoinen taistelu oli molemmilla pystyillä, mutta se kannatti. Etukäteen on vähän vaikea tietää, että kannattaako odottelu tuommoisessa tuulessa. Jos alkaa jalat tärisemään, niin se ei kannata, mutta sen puolesta pärjäsin hyvin molemmat pystyammunnat, kertoi Mäkäräinen Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Mäkäräinen paljasti myös, että saattaa olla tulossa kipeäksi.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän vetoon. Hiihdosta oli paras puhti poissa, eilisillasta asti oli jo pikkasen huono olo ja nyt varsinkin kisan jälkeen on tosi heikko happi. Toivotaan, ettei mitään pahempaa tautia iske päälle, on kyllä vähän sellaisia merkkejä ilmassa, kokenut Mäkäräinen paljasti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.