STT: Yllätyskäänne kohutapauksessa: Kymmenet vanhemmat vaativat, että hyllytetty valmentaja palaa töihin!

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HSK:n muodostelmaluistelun SM-joukkueiden luistelijoiden vanhemmat vaativat avoimella kirjeellä, että päävalmentaja Mirjami Penttisen työvelvoite palautetaan heti. Kirjeen on allekirjoittanut noin 70 vanhempaa.

STT:n haltuunsa saamassa kirjeessä vanhemmat pyytävät, että Helsingfors Skridskoklubbin hallitus on yhteydessä Suomen Taitoluisteluliittoon neuvotellakseen kilpailukiellon aloituksen siirtämisestä.

Adressin mukaan tällä kaudella seurassa ei ole ollut epäasiallista toimintaa. Ei ole myöskään erityistä syytä aloittaa kilpailukieltoa ennen kilpailukauden päättymistä eikä muutenkaan ennen valitusprosessin käsittelyn päättymistä, kirjeessä sanotaan.

Allekirjoittaneet vanhemmat sanovat, etteivät hyväksy häirintää, epäasiallista käyttäytymistä eivätkä väkivaltaa missään muodossa.

–  Kannamme huolta myös siitä, miten julkinen keskustelu vaikuttaa nuorten urheilijoiden hyvinvointiin. Tiedossamme on, että sosiaalisessa mediassa myös urheilijoihin on kohdistettu epäasiallista kirjoittelua, vanhemmat kirjoittavat.

Viime viikon perjantaina Taitoluisteluliiton kurinpitolautakunta asetti Penttisen vuoden kilpailukieltoon. Maanantaina HSK vapautti päävalmentajansa toistaiseksi tehtävistään. Penttinen itse on kiistänyt jyrkästi syytökset.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!