Viikonloppuna paluun kehään tekevä Conor McGregor ei aio toistaa virheitään – Paljasti ryypänneensä läpi koko otteluviikon ennen edellistä kamppailuaan!

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Las Vegasissa otellaan suuresti tulevana viikonloppuna, kun UFC 246:n pääottelussa kohtaavat irlantilainen Conor McGregor ja jenkki Donald Cerrone.

Viimeisin ottelu irlantilaisella oli vuoden 2018 lopussa, jolloin hän hävisi tylysti Khabib Nurmagomedoville. Hän paljasti ESPN:n haastattelussa juhlineensa rajusti ennen tuota kamppailua.

– Ryyppäsin viimeksi läpi koko otteluviikon. En vain elänyt sellaista elämää, jollaista minun pitäisi elää. Olen tällä hetkellä loistavassa paikassa, ja se riittää. Olen tehnyt virheitä ja minussa on tarpeeksi miestä myöntämään ne, hän kertoi.

Tällä kertaa tilanne on täysin toinen. Irlantilainen kertoi juoneensa edellisen kerran kolme tai neljä kuukautta sitten. Hän on sen sijaan harjoitellu kovaa viimeiset viisi kuukautta.

– Petin ihmisten luottamuksen, siinä se. Olen tilanteessa, jossa minun on otettava vastuu tilanteesta, eikä perääntyä asioista.

Pääottelu alkaa Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Se on nähtävissä Viaplayssä Pay-Per-View -periaatteella.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!