Maastohiihdon Ruotsin ja Norjan kiertue, Ski Tour, käynnistyi tänään Östersundissa vapaan hiihtotavan väliaikalähtökilpailuilla.

Iivo Niskanen oli parhaana suomalaisena miesten 15 kilometrin kilpailun 27:s. Niskanen totesi päivän olleen kokonaisuudessaan haastava ja harmitteli myös viimeisen laskun kaatumistaan ja siinä menetettyjä sijoja.

– Vaikea päivä, kaikki oli tehty niin hyvin kuin pystyi tekemään. Lopussa vielä 15 sekuntia könysin. Ei onnistuttu tänään, totesi Niskanen.

Muut suomalaismiehet jäivät pistesijojen ulkopuolelle. Markus Vuorela hiihti maaliin sijalle 51, Lari Lehtonen sijalle 62 ja Lauri Vuorinen oli päivän 67:s. Norja vei myös miesten kilpailun nimiinsä. Voittoon hiihti Sjur Roethe ennen Simen Hegstad Kruegeria ja Finn Haagen Kroghia.

lähde: Hiihtoliiton tiedote