Suomalaisvalmentajan seura jatkaa edelleen pelejä Venäjällä – ”Me emme tiedä mitä tapahtuu huomenna”

© Kuva: Juha Tamminen

Tuomas Sammelvuon valmentama Pietarin Zenit ei pystynyt kukistamaan toista venäläistä joukkuetta Lokomotiv Novosibirskia tämän kotikentällä, kun joukkueet kohtasivat CEV Cupin välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Lokomotiv vei kotiottelunsa 3-1 (25-22, 25-23, 23-25, 25-22). Ottelu pelattiin koronavirustilanteen vuoksi suljetuin ovin ja katsomot ammottivat tyhjinä.

Zenitin saksalainen hakkuri Gyorgy Grozer oli ottelun tehokkain pelaaja 25 pisteellä. Lokomotivin Sergei Savin teki 19 pistettä.

– Erät ratkaistaan yleensä erien lopussa, varsinkin kun joukkueet ovat suurin piirtein samantasoisia. Me emme nyt onnistuneet erien lopuissa. Muutamassa tilanteessa me emme toimineet niin kuin olisi pitänyt. Pelin edetessä me etsimme erilaisia kokoonpanoja kentälle ja yritimme muuttaa peliä, mutta se ei toiminut. Lokomotiv ansaitsi voittonsa, Sammelvuo kertoo.

– Koronavirustilanne jätti meidät nyt ilman katsojia, mutta me emme tiedä mitä tapahtuu huomenna. Joka päivä tilanteet muuttuvat. Sen takia emme suunnittele asioita liian kauas eteenpäin.

Välierien toinen osaottelu on määrä pelata Pietarin Sibur Arenalla ensi viikon torstaina 26.3. Kaikki muut ottelut Euroopan cupeissa on lykätty pelattavaksi myöhemmin.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!