STT: Maria Huntingtonin katse jo tulevaisuudessa – ”Tärkein kausi siirtyi ensi vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Seitsenottelija Maria Huntington on kertonut tilanteestaan STT:n haastattelussa.

–  Tästä tulee luultavasti yhden ottelun kausi, koska tänä vuonna ei voi tehdä olympiarajaa. Yleensä joudun menemään kesän otteluiden ehdoilla, Tampereen Pirkkahallissa harjoitellut Huntington kerto STT:lle.

Huntingtonin katse menestymisen suhteen on jo tulevaisuudessa.

–  Ennen kilpailukauteen tulleita muutoksia olisin sanonut jonkun pistetavoitteen, mutta nyt tärkein kausi siirtyi ensi vuoteen. Tänä kesänä kaikkein tärkeintä on välttää loukkaantumiset ja päästä ehjänä seuraavaan harjoituskauteen, hän miettii.

23-vuotias Huntington voitti viime vuonna naisten Suomen mestaruuden Lappeenrannassa pistein 6339. Valitettavasti hän joutui keskeyttämään oman ikäluokkansa EM-kilpailuissa Gävlessä, missä hän maailmantilaston ykkösenä olisi ollut vankka voittajaehdokas.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.