”Hän voi olla maailmanmestari, mutta ei isä eikä varsinkaan isoisä” – tytär lyttää legenda Ronnie O’Sullivania

© Kuva: Getty Images

Ronnie O’Sullivan on eittämättä maailman kaikkien aikojen suurimpia snookerpelaajia ja monine tempauksineen ollut lajin valovoimaisimpia tähtiä jo vuosikymmenet. Kaikki O’Sullivanin tekoset eivät ole suoraan pyhäkoulun oppikirjasta ja nyt kritiikkiä tulee myös sisäpiiristä.

O’Sullivanilla on 23-vuotias tytär Taylor-Ann Magnus aikanaan vuoden kestäneestä suhteesta. Kuvaavaa ”Ronnie O”:n elämälle on, että suhde päättyi sen jälkeen, kun hänen äitinsä palasi vankilasta ja potkaisi morsiuskandidaatin tylysti ulos talosta.

Taylor-Annilla on nyt myös tytär itsellään ja vuoden ikään ehtineen Zarah-Annin voisi kuvitella olevan isoisänsä silmäterä. Näin O’Sullivan on vihjaillutkin, mutta totuus on, ettei hän ole edes koskaan tavannut lapsenlastaan.

– Hän voi olla joillekuille maailmanmestari, mutta häntä ei ole sopiva kutsua isäksi eikä varsinkaan isoisäksi sikäli, kun minä tiedän, Taylor-Ann Magnus purkautui SunSportille.

– Zarah-Ann kasvaa tietämättä koskaan kuka hän on. Hän on antanut niin paljon lupauksia, mutta se mitä hän sanoo ja mitä hän tekee, ovat täysin eri asia.

Taylor-Annin mukaan hän on itsekin tavannut isänsä vuosien varrella vain tusinan verran kertoja.

– Toivoin että suhteemme olisi parempi ja läheisempi ja kun olin raskaansa, hänen ystävänsä soitti muutaman kerran ja kertoi Ronnien olevan innoissaan isoisäksi tulosta. Hän ei kuitenkaan ollut kertaakaan itse yhteydessä ja se särki sydämeni.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.