Tyson Furyn ja Anthony Joshuan toivotaan kohtavaan ensi vuonna nyrkkeilykehässä.

Molemmat osapuolet ovat ilmaisseet halukkuutensa ottelun järjestämiseksi. Promoottori Eddie Hearn on kertonut viikonloppuna, että osapuolet ovat päässeet suullisesti sopuun ns. ”isoista asioista”.

Tiellä on kuitenkin vielä pieniä seikkoja, joihin ottelun ei luulisi kaatuvan. The Athleticin Mike Coppinger kertoo Hearnin sanoista Twitterissä.

– Eddie Hearn sanoo, että Tyson Fury – Anthony Joshua -ottelusta on sovittu verbaalisesti ja että sopimuksia tehdään raskaansarjan titteliotteluun, joka olisi toukokuussa tai kesäkuussa. Hearn sanoo, että vielä pitää ratkaista ”pieniä asioita”, kuten kumpi ottelijoista tulee kehään jälkimmäisenä, ottelupaikka jne. Tämä ottelu tulee tapahtumaan, kirjoitti Coppinger.

Joshua ja Fury ovat molemmat maailmanmestareita, joten ei ole ilmiselvää, kumpi lähtee otteluun haastajana – ja kävelee ensimmäisenä kehään.

Mike Coppinger

@MikeCoppinger
Eddie Hearn says Tyson Fury-Anthony Joshua is verbally agreed to and contracts are being drafted for the heavyweight championship fight in May/June. Hearn says only “minor issues to resolve” such as who walks last, the site, etc. This fight is going to happen next #FuryJoshua