Tampereen Pyrinnön moniottelija Maria Huntington avasi hallikauden kahdella uudella ennätyksellään Tampereen Pirkkahallissa.

60 metrin aitajuoksussa Huntingtonin voittoaika oli 8,32. Entinen ennätys parani kertajuoksulla 37 sekunnin sadasosaa. Tuntia myöhemmin Huntington kiihdytti sileän kuusikymppisen ajassa 7,73. Entinen ennätys parani 24 sekunnin sadasosaa.

Harjoittelukausi ei siis ole mennyt aivan poskelleen.

– Nopeus on mennyt testien perusteella hyvään suuntaan. Se ei välttämättä suoraan näy, kun pitää startata pyssyn paukahduksesta, Huntington jutteli hallikauden avauskilpailun jälkeen selvästi tyytyväisenä.

Tamperelainen kilpailee seuraavaksi ensi viikonloppuna. Silloin ohjelmassa on ainakin kuulantyöntö. Ja sen jälkeen näillä näkymin ovatkin sitten moniotteluiden hallimestaruuskilpailut.

Huntingtonin jälkeen aitajuoksussa toiseksi tuli nuori Vilma Väliharju Tampereen Pyrinnöstä ajalla 8,53. Tulos on 17-vuotiaiden ikäluokassa Suomen kaikkien aikojen tilaston neljänneksi paras.

Tampereen Pyrinnön toinen moniottelija Miia Sillman oli 60 metrin aitajuoksun neljäs ajalla 8,77. Hänen viimevuotinen ennätyksensä on 8,54.

Lähde: SUL:n tiedote