Suomalainen yleisurheilija uskaltaa sanoa sen ääneen: Tavoittelee ME-tulosta Tokion olympialaisissa! – ”Tiedän, että minulla on rahkeita”

© Kuva: Getty Images

Jos Silja Kososen kesän tavoitteet toteutuvat, moukarinheiton 19-vuotiaiden ME siirtyy hänen nimiinsä ja hän kilpailee Tokion olympialaisissa.

– Kun kesällä tulee lisää kisoja, uskon, että se tulee jossain niistä menemään rikki, Kosonen totesi 19-vuotiaiden maailmanennätyksestä Paavo Nurmi Gamesin Yleisurheilupodcastissa.

19-vuotiaiden maailmanennätys on 73,24. Se on kiinalaisen Zhang Wenxiun nimissä ja 16 vuoden takaa. Kosonen heitti talven SM-kisoissa Kaustisella 72,44, joka on Suomen ennätys ja 19-vuotiaiden Euroopan ennätys. Tulos jää kuusi senttiä Tokion olympiakisojen tulosrajasta.

– Tiedän, että minulla on rahkeita heittää pidemmälle. Jos ei ala yrittää liikaa, sieltä se tulee, Kosonen tuumii olympiakisojen tulosrajasta.

Rivakkaa kehitys on yllättänyt myös Kososen.

– Ihan hullua ajatella, että olen aika mahdollisesti menossa Tokioon. Vielä viime vuoden alussa siitä vain vitsaili, että jos sinne pääsisi.

Lähde: Urheiluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.