Reetta Hurske voitti naisten 100 metrin aitajuoksun finaalin Lahdessa mainiolla ajalla 13,01 juostuaan alkuerissä 13,15. Lämpötila juoksun aikana oli 13 astetta.

– Itseäni vähän harmittaa. Tuollainen juoksu olisi tarvittu, kun oli 20 astetta lämpimämpää. Silloin se ei vaan irronnut, Hurske viittasi Tokion olympiakisoihin.

– Loppukesälle ei ole muita paineita kuin voittaa Suomen mestaruus Tampereella. kertoi Tampereen Pyrintöä edustava Hurske.

Helsingin Kisa-Veikkojen Anni Siirtola oli finaalissa toinen hyvällä ajalla 13,28

– Minulla oli heinäkuun toisella viikolla angiina. Se vei paljon aikaa pois treeneistä. Nyt olen ihan tyytyväinen, että olen saanut kaiken taas kasaan. On ollut tosi hyviä treenejä. Kyllä se siitä vielä lähtee menemään, Siirtola sanoi.

Espoon Tapioiden Saara Keskitalo pudotti alkuerissä ennätyksensä 13,36:een ja oli finaalissa kolmas ennätyksellään 13,30, jolla hän menee 22-vuotiaiden Suomen kaikkien aikojen tilaston seitsemänneksi.

– Nyt tekniikka napsahti paremmin, mitä on se on kulkenut. Viime viikko oli vähän vaikea. Kiva, että meni kaksi juoksua noin hyvin, Keskitalo iloitsi.

Lähde: SUL:n tiedote