Aitajuoksija Lotta Harala on käynyt pitkän tien urheilijana. Nainen on kirjoittanut asiasta Instagramissa.

Harala harmitteli pitkässä päivityksessään uransa aikana tekemiä virheitä.

– Kunpa olisin vuosia aiemmin tajunnut kuinka paljon vähempi riittää! Kuinka helppo, rento, salliva ja huomattavasti mielekkäämpi tapa syödä ei pelkästään riitä, vaan tuottaa selkeästi paremman lopputuloksen kaikilla mittareilla mitattuna. jatkanut sitä perusterveellistä syömiskäyttäytymistä, jota lapsena ja nuorena toteutin. En miettinyt sen enempää, ruoka, kalorit ja niiden jatkuva pohtiminen ei määrittänyt elämääni. Olin iloinen, energinen, terve ja kehonkoostumus oli juuri sellainen kuin pitikin.

– Kolmannen kuvan aikaan nähnyt peilistä sen mitä nyt näen, terveen nuoren urheilijan. Noihin aikoihin aloin stressata, että täytyy syödä vähemmän, jotta menestyisin urheilussa paremmin. ymmärtänyt jo ensimmäisten terveyshaasteiden kohdalla pysäyttää kierteen. ymmärtänyt laittaa sille stopin, kun kilpirauhanen, lisämunuainen ja mielenterveys alkoivat pettää. ei olisi tarvinnut rääkätä ja rikkoa kehoa ja mieltä vuosikausia, jatkui päivitys.

– Rakastanut itseäni edes vähän. olisin vihannut ja inhonnut itseäni edes hitusen vähemmän. Vapauttanut itseni tuosta vankilasta, jonne itseni sysäsin. olisin halunnut elää enemmän kuin lopettaa elämän. ollut itselleni yhtä empaattinen, aurinkoinen ja kannusta kuin olin kaikille muille. nähnyt itseni edes pikkiriikkisen yhtä positiivisesti, kun näin kaiken muun tässä maailmassa.

Haralan päivitys keräsi paljon sympatiaa. Muun muassa Nooralotta Neziri ja Maria Huntington ilmaisivat tukensa.

Tästä kuvat ja koko päivitys.