Vuosina 2018, 2019, 2020 ja 2021 Suomen vahvin mies -tittelin voittanut Mika Törrö kertoo Härkä – Vangeista vahvimmaksi -kirjassaan avoimesti entisestä rankasta elämäntyylistään.

Kirjan ehkä hirvittävin tapahtuma sijoittuu vuoteen 2005, jolloin Törrö kidutti henkilöä, jolla oli pontikkavelkoja. Kaikki alkoi, kun velkaa ollut mies alkoi uhkailla Törröä.

205-senttinen ja yli 170-kiloinen Törrö ei tätä katsellut ja löi miestä monta kertaa nyrkillä päähän. Lopulta tilanne riistäytyi käsistä, kun paikalle saapui myös kaksi muuta henkilöä selvittelemään velka-asioita. Uhri lukittiin vessaan ja yksi kerrallaan eri ihmiset kävivät kiduttamassa miestä.

Törrö poistui, mutta palasi aamulla takaisin. Uhriin oli käytetty sillä välin äärimmäistä, nöyryyttävää väkivaltaa ja se jatkui vielä aamullakin.

– Olimme ylittäneet jo kaikki rajat, ja piri-, bentso- ja viinapäissämme pystyimme tekemään mitä vain. Vaikka kaikki oli aivan sairasta ja älytöntä, sillä hetkellä se ei tuntunut juuri miltään, päihderiippuvuudesta kärsinyt Törrö kertoo kirjassa.

Lopulta joku oli soittanut poliisille ja uhri jäi henkiin.

Törrö pakeni Tampereelle, mutta jäi kiinni. Hän sai lopulta 6 vuotta ja 10 kuukautta vankeutta, josta istui noin viisi vuotta.