Robert Helenius ei ole vielä päässyt nyrkkeilykehään tämän vuoden puolella. Raskaansarjan jätti taustajoukkoineen tavoitteli aiemmin tänä vuonna mahdollisuutta otella Tyson Furya tai Oleksandr Usykia vastaan, mutta nuo haaveet eivät toteutuneet.

WBA-liitto määräsikin lopulta Heleniuksen ja Hughie Furyn kohtaamaan. Tuon ottelun voittaja menisi taas kehään Daniel Duboisin ja Trevor Bryanin välisen ottelun voittajaa vastaan.

Tuon kolmannen ottelun voittaja menisi sitten MM-otteluun. Hughie Furyn leiri kertoi nopeasti Sky Sportsille, että se on valmis kohtaamaan Heleniuksen, jos suomalaisen voittaminen mahdollistaisi ottelemisen WBA-liiton vyöstä.

Nyt on kuultu uutta tietoa. Hughie Fury kertoi hiljattain Fightzone TV:lle, että hänen tulevasta ottelustaan tiedotetaan lähiaikoina.

Heleniuksen leiri ei ole kertonut Suomessa julkisuuteen hänen seuraavasta ottelustaan.