Nyrkkeilijä Robert Heleniuksen manageri Markus Sundman kertoi hiljattain MTV Urheilulle, että Robert Heleniuksen tuleva vastustaja on jo lyöty lukkoon. Hän avasi myös suomalaisjätin tulevan tilipussin kokoa.

Sundman kertoi, että Helenius tienaa ”jonkin verran” enemmän kuin viime vuoden lokakuun ottelusta, jossa hän kyykytti Adam Kownackia Las Vegasissa.

– On se vähän isompi. Tietenkin. Niin kauan, kun voittaa, palkkio hyvin harvoin laskee. Se on ihan hyvä, mutta ei MM-tasoa, kertoi Sundman MTV Urheilulle.

Mahdollinen MM-ottelu olisi tuonut Heleniukselle luultavasti yli miljoonan dollarin tilin. Nyt voitaneen arvioida, että palkkio on välillä 500 000 – 1 000 000 dollaria (473 000 – 946 000 euroa).

Kokenut nyrkkeilyvalmentaja Pekka Mäki arvioi viime lokakuussa Heleniuksen toisesta Kownacki-ottelusta tekemää tiliä Iltalehdelle.

– Tässä ei mennä miljoonaan, vaikka onkin merkityksellinen ottelu ja uran isoin. Amin on jossain EM-ottelussa Saksassa ehkä tienannut jotain 240 000 euroa. Nyt puhutaan ehkä noin 500 000 dollarista, Mäki sanoi Iltalehdelle tuolloin.

Helenius ei ole itse ollut halukas puhumaan noista luvuista.

Tässä MTV Urheilun juttu.