Hiihtotähti Iivo Niskanen kertoi toukokuun puolivälin jälkeen tekevänsä uuden aluevaltauksen. Kolmen olympiakullan mies oli läpäissyt raviohjastajakurssin Kuopiossa. Nyt miehen kesän suunnitelmat asian tiimoilta ovat varmistuneet.

St Michel -ravit kertovat nimittäin verkkosivuillaan, että Niskanen kilpailee heinäkuussa raveissa. Hän on mukana erityisessä lähdössä.

– Niskanen sai raviajokortin toukokuussa ja ohjastaa kilpaa muutaman lähdön kesän aikana. Uransa avauslähdön hän ajaa Vieremän juhannusraveissa. St Michel -raveissa sunnuntaina 17.7. Niskanen nähdään tositoimissa Maailmanmatkaajat-ohjastajaottelussa, jossa vastaan asettuvat pitkän linjan ohjastajalegendat ja muut raviurheiluun intoutuneet huippu-urheilijat, kertoi St Michel -ravit verkkosivuillaan.

Niskanen vakuutti kurssin läpäistyään, että katse on kuitenkin täysillä hiihdossa. Ravitouhut ovat pientä vaihtelua arkeen.

– Sitä ennen keskitytään taas täysillä hiihtoon. Hevoset tuovat mukavaa vaihtelua hiihtohommiin ja nyt myös uudesta näkövinkkelistä, linjasi hiihtolegenda Instagramissa.