Entinen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen harjoitteli viimeisen vajaan viikon aikana Italian Dolomiiteilla. Mäkäräinen on kertonut vuorijuoksutreenistään Instagramissa.

– Alta Via 2 Dolomiiteissa. Brixenistä Feltreen kuudessa päivässä. Tänä vuonna emme voineet mennä Marmoladan yli, koska jotkut reitit olivat kiinni, aloitti Mäkäräinen.

– Kuudessa päivässä teimme 162 km (22-40km päivässä). Matka-aika yhteensä noin 40 tuntia (4-9h päivässä) plus tauot. Ylämäkeä 11 000 metriä ja alamäkeä 11 600 metriä. Reppujen kantaminen ja 5 yön yöpyminen vuoristomökeissä, tiivisti Mäkäräinen.

Mäkäräinen myönsi, että reissu oli fyysisesti todella raskas.

– Kuntoni oli hyvä tehdä tätä, koska intensiteetti oli alhainen, mutta ehdottomasti olisin tarvinnut enemmän harjoittelua jaloilleni ylä- ja alamäissä. Viimeiset kolme päivää olivat pelkkää tuskaa oikealle reidelleni.

Päivitys tästä.