Pika-aituri Annimari Korte lähti täksi viikoksi lomalle Yhdysvaltoihin. Korte, jonka alkukausi on mennyt piloille vammojen vuoksi, on viihtynyt vanhan rakkaan ystävänsä seurassa New Yorkissa.

Korte kirjoitti aiheesta Instagramissa. Hän myönsi olevansa etuoikeutettu.

– En olisi hetkeäkään poissa mun koirien luota jos ei olisi pakko…paitsi tärkeimpien ihmisten takia en mieti ollenkaan onko sen arvoista matkustaa 24 tuntia vaikka vaan pariksi päiväksi. Oon todella onnekas ja etuoikeutettu, että mulla on ystäviä ympäri maailmaa, kirjoitti Korte.

Korte paljasti samalla, että hän on menettänyt viime vuosina paljon ystäviään. Tänä vuonna kuoli jälleen yksi.

– New Yorkissa muisteltiin Brin (mun kämppis yliopistosta yli 10 vuoden takaa) kanssa tänä vuonna täällä kuollutta ystäväämme. Nyt 7 yliopiston ystävää kuollut viime vuosien aikana. Rajattua aikaa on paras yrittää käyttää läheisten kanssa kun se on mahdollista. Urheilijana usein läheisetkin jäävät reilusti kakkoseksi urheilulle ja se on asia mihin pitäisi yrittää panostaa enemmän myös, kirjoitti Korte.

Päivitys tästä.