Pikajuoksija Lotta Kemppistä ei nähdä Münchenin EM-kisoissa. Asia sai sinettinsä maanantaina.

60 metrin SE-nainen käsitteli aikansa pettymystään. Nyt hän on kirjoittanut asiasta Instagramissa. Vielä viime viikolla Kemppinen iloitsi EM-kisapaikasta.

– Katseet siirretty kohti ensi kauden arvokisoja. Tuskinpa edes kristallipallolla olisi voinut ennustaa tämän kauden tapahtumia… Kaiken olen tehnyt, jotta tällä kaudella olisin vielä kilpaillut, mutta viimeistelytreenit näyttivät sen, että se ei ole nyt mahdollista. Mulla alkoikin siis 4 viikon ylimenokausi, jonka jälkeen alkaa treenit kohti kautta 2023, kirjoitti Kemppinen nyt.

– Tälle kaudelle mulla on ollut kova panostus, ja tiedän, että se olisi näkynyt myös tuloksissa, mutta mulla on ollut huonoa tuuria matkassa. Päätavoite on edelleen Pariisissa 2024, ja sitä kohti mennään, muistutti Kemppinen.

Kemppistä ei nähty kilparadoilla koko kesänä. Hän myönsi, että asiaa oli vaikea hyväksyä nopeasti.

– Vaikea kertoa sanoin, kuinka paljon olisin halunnut päästä kisaamaan tänä kesänä… En siksi jaksanut kirjoittaa tätä päivitystä heti maanantaina, vaikka päätös vahvistui silloin. Muutamat päivät saa olla rikki, saa harmittaa ja ärsyttää oikein olan takaa, mutta sitten haluan päästä eteenpäin.

Päivitys tästä.