Wilma Murto ja Sara Kuivisto ovat naisten maajoukkueen kapteenit yleisurheilun Ruotsi-ottelussa. Elmo Lakka ja Tuomas Seppänen ovat miesten joukkueen kapteenit. Suomen joukkue on saanut myös ikäviä uutisia ottelun alla.

– Tuntuu tosi hienolta, että joukkue valitsee minut tällaiseen kunniatehtävään. Ilmeisesti viime vuonna sama homma tuli hoidettua ihan kunnialla. Toivon, että pystytään joukkueena lähtemään voittavalla asenteella kohti ottelua, Murto sanoi SUL:n tiedotteella.

– Meillä on nyt parempi sauma kuin pitkään aikaan kaataa Ruotsi. Nautitaan myös mahdollisuudesta päästä korkkaamaan uusi hieno Olympiastadion. Ja otetaan ilo irti kotiyleisön kannustuksesta tämän hienon kesän huipennukseksi, jatkoi EM-kultamitalisti.

Suomen kilpakävelyjoukkuetta taas on täydennetty. Veli-Matti ”Aku ” Partanen kilpailee miesten 10 000 metrin kävelyssä yhdessä Joni Havan ja Jerry Jokisen kanssa.

Nina Chydenius taas jää sairastumisen takia pois 5 000 metriltä. Hänen paikkansa ottaa Janica Rauma. 10 kilometrin Ruotsi-ottelu 10 -tiejuoksussa Chydeniuksen korvaa Aino Niemi.

– Koronaa ei ole, mutta Münchenin kisojen jälkeen olen ollut kuumeessa, joka ei anna periksi, vaikka kuinka haluaisin juosta maaottelussa, Chydenius kertoi SUL:n tiedotteella.

Nainen harmitteli asiaa myös Instagramissa.

– En olisi halunnut kauteni loppuvan tällä tavalla. Sairastuin Münchenin EM-kisojen jälkeen. Luulin jo viikonloppuna päässeeni sen yli, mutta se iski jälleen sunnuntaina. Olen surullinen ja pettynyt, että joudun päättämään kauteni tällä tavalla, avautui nainen.