Suomen hiihtotähti Joni Mäki on päivittänyt valitettavia kuulumisia. Mäkeä ei nähty viime viikolla rullahiihdon SM-kisoissa. Hän on nyt selittänyt asian Instagramissa.

– Maajoukkueleiri tuli ja meni. Itse en mukaan päässyt hyppäämään, sillä sairastuin juuri ennen viime viikonlopun rullahiihdon SM-kisoja, kertoi Mäki.

Mäki käänsi katsetta jo tulevaan. Seuraava maajoukkueleiri odottaisi jo ensi kuussa.

– Seuraava yrkkä olis lokakuun puolessa välissä kun maajoukkue suuntaa jäätikköleirille Val Senalesiin. Jospa sitä ekaa kertaa tälle harkkakaudelle pääsis remmiin mukaan.

– Tää viikko mennyt vielä enemmän tai vähemmän makoillessa, joten on uus sohvakin tullut hyvin tutuksi. Nyt kuitenkin alkaa olla suunta oikea ja lenkkipolut taas kutsuvat, viestitti Mäki.

Mäki on noussut suomalaisten urheilufanien yhdeksi isoksi suosikiksi. Hän otti vuonna 2021 MM-hopeaa parisprintissä Ristomatti Hakolan kanssa. Olympialaisissa tuli parisprintin hopeaa Iivo Niskasen parina.

Mies keräsi runsaasti sympatiaa päivitykselleen.

– Kyllä potkii. Toivottavasti parempaa tulossa, kirjoitti eräs.

– No, höh. Ootte te Risen kans kovaonnisia. Nyt, kun sairastaa niin jospa sais talven olla terveenä. Hyvin sä viime talvenakin selvisit vaikeuksista voittoon, tsemppasi toinen.

Kuva tästä.