Kaisa Mäkäräinen on ollut monessa mukana oman upean urheilu-uransa päättymisen jälkeen. Nainen on nyt paljastanut olevansa osa mielenkiintoista projektia.

Mäkäräinen kertoi asiasta Instagramissa. Hän odotti innolla uutta pestiään.

– Tänään saan vihdoin julkistaa, mitä ollaan puuhattu keväästä asti! aloitti Mäkäräinen päivityksensä.

– Miut pyydettiin mukaan uuteen Urheilun Huipulle -yhdistykseen ja vieläpä hallitukseen, jossa miusta tuli varapj. Ajattelin, et on aika aikuistua ja kuulua johonkin hallitukseen. Paljon olen jo oppinut, koska tässä on mukana paljon eri alojen huippuja.

– Käy lukemassa lisää toiminnastamme nettisivuillamme www.urheilunhuipulle.fi, mistä löytyy myös miun blogi.

Mäkäräinen selitti myös enemmän yhdistyksen toiminnasta.

– Yhdistyksemme koostuu siis yksityisistä henkilöistä, jotka haluavat tukea taloudellisesti maailman huippua kohti harjoittelevia nuoria urheilijoita. Jos voit, niin Sinäkin olet tervetullut jäsenistöömme.

– Me valitsemme tuettavat urheilijat ja viemme yhteisen potin lyhentämättömänä heille. Yhdessä voimme osaltamme olla varmistamassa sitä, että menestyksen tavoittelu ei jäisi kiinni euroista, mitä urheilu väistämättä vaatii ja saisimme jatkossakin nauttia suomalaisesta urheilumenestyksestä.

Helsingin Sanomat kertoi, että yhdistyksen perustamisessa olivat aloitteellisia urheiluvaikuttaja Risto Nieminen ja johtamis- ja viestintävalmentaja Pekka Seppänen. Hallituksen muodostavat Seppänen (puheenjohtaja), Mäkäräinen (varapuheenjohtaja), Leena Gyllenbögel, Petri Kokko, Risto Nieminen, Hilkka Pöyhönen ja Juha Viertola.

Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on välillä 1 000–5 000 euroa.

Päivitys tästä.